Post Reply 
prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Apr. 02, 2012, 03:04 PM
Post: #31
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Quote:
(Mar. 30, 2012 10:52 PM)ProxRocks Wrote:  there's really "never" a need to 'uninstall' Proxo... technically, there is no 'install'... if you extracted the "new" into your Proxo folder, then you're done, everything is "updated"...

You're right. I often say "install" and "unninstall" when I should probably say "zipped" and "extracted".

Quote:i'm not really sure of the best way to debug a high cpu utilization... something seems amiss though, the new shouldn't be eating up the cpu...

Agree a little tricky pinning down. Something's off. Prox shouldn't have high CPU surfing online.

Quote:if you open the log window, the window that looks a lot like a "command prompt" window, does the log show a high number of any one given filter while loading a "sluggish" web page?

I put solving this to the side for a few days PR. Just not in the mental mood to tackle it right now. I want to extract "prox-config-sidki_2011-12-22rc1" into Prox's folder again and run it but I don't know when. Will take your advice and look in the log window to see if there is anything odd when I do though. At the moment I'm using the 2010-10-23 config and it works fine. Will update the forum on how this goes. You're a good dude for trying to help. Thank you for your patience... salute to ProxRocks.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 21, 2012, 05:18 PM (This post was last modified: May. 21, 2012 05:22 PM by apacallyps.)
Post: #32
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Hi everybody. I hope you are doing well.

Just an update on my CPU problem. I unzipped the new config
(prox-config-sidki_2011-12-22rc1 ) once more over top of itself
in Proxo's folder and loaded it up and went online and this time
the CPU was working fine within normal range which is normally
under 10% when surfing from website to website. So everything
is fine and much respect to JJoe, ProxRocks and the rest of you.

It may be the first unzip didn't complete properly, but who knows.
Thank you and I just wanted to let you know it was not the config.

PEACE.

PS, if I wanna tweak my username do I have to register again?
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 22, 2012, 01:46 AM
Post: #33
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(May. 21, 2012 05:18 PM)apacallyps Wrote:  PS, if I wanna tweak my username do I have to register again?

I don't think so http://prxbx.com/forums/usercp.php?action=changename ?

HTH
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 22, 2012, 09:03 PM
Post: #34
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(May. 22, 2012 01:46 AM)JJoe Wrote:  
(May. 21, 2012 05:18 PM)apacallyps Wrote:  PS, if I wanna tweak my username do I have to register again?

I don't think so http://prxbx.com/forums/usercp.php?action=changename ?

HTH

Hi JJoe. Thanks friend, but the link led me to this page:

"You do not have permission to access this page. This could be because of one of the following reasons:
Your account has either been suspended or you have been banned from accessing this resource. You do
not have permission to access this page. Are you trying to access administrative pages or a resource that
you shouldn't be? Check in the forum rules that you are allowed to perform this action. Your account may
still be awaiting activation or moderation. (Resend Activation Code) You have accessed this page directly
rather than using appropriate forms or link. You are currently logged in with the username: 'apacallyps'"

NOTE: It's me again. I don't know if you meant to include
the question mark (?) with the link JJoe, so I tried clicking
it with and without, with no success. I don't see a "change
name" option in my Edit Profle. I might need Administrator
priviledges for that (or am I missing it?). Kinda hoping I do
not have to register again to tweak my username. Peace
to all Proxomitron users.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 22, 2012, 10:38 PM
Post: #35
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(May. 22, 2012 09:03 PM)apacallyps Wrote:  I don't know if you meant to include
the question mark (?) with the link JJoe, so I tried clicking
it with and without, with no success. I don't see a "change
name" option in my Edit Profle. I might need Administrator
priviledges for that (or am I missing it?). Kinda hoping I do
not have to register again to tweak my username. Peace
to all Proxomitron users.

I just meant, I didn't know that it would work for you or me.

I do see "Change Username" above "Change Password" on my "User Control Panel" page, however.

I don't think I have the ability to change it for you.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2012, 03:03 PM
Post: #36
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(May. 22, 2012 10:38 PM)JJoe Wrote:  I just meant, I didn't know that it would work for you or me.

I do see "Change Username" above "Change Password" on my "User Control Panel" page, however.

I don't think I have the ability to change???)R.?you.

OK, well thanks for trying JJoe. Appreciate it. Btw,
I looked for a "Change Username" above "Change
Password" in my "User Control Panel" page and it
wasn't there. These are my options:

Your Profile
Edit Profile
Change Password
Change Email
Change Avatar
Change Signature
Edit Options

Looks like I have to re-register to tweak my username.
Oh well, respect to all Proxomitron users. I salute you!

.
Add Thank You Quote this message in a reply
Oct. 20, 2012, 10:17 AM (This post was last modified: Oct. 20, 2012 10:17 AM by duebel13.)
Post: #37
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Hello,

I'm sorry if this has been asked and explained before, but searching the forums (or Google) for "https+:" seems to ignore the + and : characters.

I just started learning how this filter set works and stumbled upon this "https+:" expression that is used in several filters. My understanding would be that this matches https: or httpss: or even httpssssss:, but I've actually never seen more than one s character in the protocol. Could you please shed some light on the purpose of this plus sign? Thanks.

Regards
Add Thank You Quote this message in a reply
Oct. 20, 2012, 02:07 PM (This post was last modified: Oct. 20, 2012 02:12 PM by JJoe.)
Post: #38
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(Oct. 20, 2012 10:17 AM)duebel13 Wrote:  this matches https: or httpss: or even httpssssss:,

It also matches http: and works quicker than (s|). Limiting its ability to match more than one s is unnecessary in this instance, might slow down filtering, and would require more typing.

"s+" matches a run of s or 'nothing'.

HTH
Add Thank You Quote this message in a reply
Oct. 20, 2012, 02:33 PM
Post: #39
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Thank you for the quick response. Yes, that helps. I always thought that the meaning of the plus sign is "one or more". Good to know it is "zero or more".

Can you confirm that https+: is equivalent to http[s]+:, i.e. does that "zero or more" logic also hold true when a set consisting of one or more characters is used?

Regards
Add Thank You Quote this message in a reply
Oct. 20, 2012, 09:31 PM
Post: #40
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(Oct. 20, 2012 02:33 PM)duebel13 Wrote:  Can you confirm that https+: is equivalent to http[s]+:, i.e. does that "zero or more" logic also hold true when a set consisting of one or more characters is used?

Logic is the same. I'd expect [s]+ to be slower than s+, however.

Also, "(prox-)+config" matches "prox-config" or just "config".

HTH
Add Thank You Quote this message in a reply
Feb. 03, 2013, 12:35 PM
Post: #41
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Hi,

the Log-Rare.log file upload on http://prxbx.com/sidki/ is outdated. I miss the version 2011-12-22rc1 or it ceases to be used for development?

cU,
chatterer
Add Thank You Quote this message in a reply
Feb. 04, 2013, 01:40 AM
Post: #42
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
(Feb. 03, 2013 12:35 PM)chatterer Wrote:  the Log-Rare.log file upload on http://prxbx.com/sidki/ is outdated. I miss the version 2011-12-22rc1 or it ceases to be used for development?

I always sent sidki the file, when I thought it would help. So, that detail was missed. I don't think I can fix it.

Version 2011-12-22rc1 was created from forum posts and personal experience. So, version 2010-09-19 submissions would still be relevant. There have not been many submissions, however.

Attempts to update the set were interrupted.
Add Thank You Quote this message in a reply
Feb. 04, 2013, 04:23 AM
Post: #43
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
Thank you JJoe, i understand.

How I can help further? I am not a filter guru but what is helpful?

cheerz,
chatterer
Add Thank You Quote this message in a reply
Oct. 25, 2013, 06:07 AM
Post: #44
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
I just wanted to say thank you for an amazing filter set. For a long time I've used Proxomitron with Andrew's Security Filter and several individual filters found here. While updating Andrew's to ProxBlox, I saw the reference to Sidki's config pack, downloaded this version and merged ProxBlox into it. This combination is incredible! I'm still trying to grasp its capabilities.
Add Thank You Quote this message in a reply
Aug. 27, 2014, 02:42 PM
Post: #45
RE: prox-config-sidki_2011-12-22rc1
if you go to -
http://finance.yahoo.com/tumblr/blog-ret...55299.html

note how the footer info isn't at the bottom of the page as it should be (see attached)

any way to fix this?


Attached File(s)
.jpg  2014-08-27_10-38-24.jpg (Size: 33.64 KB / Downloads: 347)
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: