Post Reply 
Prox filter editor issues
May. 24, 2009, 07:15 AM (This post was last modified: May. 27, 2009 09:05 AM by sidki3003.)
Post: #1
Prox filter editor issues
edit by sidki: split from http://prxbx.com/forums/showthread.php?t...1#pid12441

<a> Remove: Ad Links 7.11.29 [sd] (d.2)

I always got a "Syntax Error" message box when I press the Test button in the test window. Does this mean the filter is never effective?
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2009, 07:54 AM
Post: #2
RE: sidki-config: Feb 13 2009
Probably. That can happen if you've edited the config file directly. Get a fresh copy from sidki_oob.ptron.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2009, 12:00 PM
Post: #3
RE: sidki-config: Feb 13 2009
The same thing happened on sidki_oob.ptron.

Is this the proper way to add in AdHosts.ptxt if want to remove a bad link like: <a href="http://www.badurl.com/">link text</a>
Code:
www.badurl.com        $TST(\3=.)
or:
Code:
www.badurl.com        $TST(\9=[/.])
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2009, 12:47 PM (This post was last modified: May. 24, 2009 12:54 PM by sidki3003.)
Post: #4
RE: sidki-config: Feb 13 2009
(May. 24, 2009 12:00 PM)whenever Wrote:  The same thing happened on sidki_oob.ptron.

In that case i don't know what's broken for you. Usually you can trust me that i'm not distributing defunct filters. Wink


Quote:Is this the proper way to add in AdHosts.ptxt if want to remove a bad link like: <a href="http://www.badurl.com/">link text</a>

Neither one, because that link doesn't contain any img/input/image/embed tags. The filter name might be a bit confusing. It's just about linked objects, a.k.a. banners. In contrast to the "Remove: Ad Images" filter, which targets images that aren't linked.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2009, 02:13 PM
Post: #5
RE: sidki-config: Feb 13 2009
(May. 24, 2009 12:47 PM)sidki3003 Wrote:  In that case i don't know what's broken for you. Usually you can trust me that i'm not distributing defunct filters. Wink
I downloaded the http://sidki.proxfilter.net/prox-archive...-02-13.zip again and the sidki_oob.ptron from the zip file is the same with my local copy. Could any one else check if you have the same problem?

Quote:Neither one, because that link doesn't contain any img/input/image/embed tags.
So, is there a option in your config to remove pure text ad links?
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2009, 02:30 PM
Post: #6
RE: sidki-config: Feb 13 2009
No, there isn't.

Regarding your "Syntax Error" i have *really* no clue (besides wild ones like your patched exe or Chinese input system), sorry. No Expression
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 24, 2009, 09:33 PM (This post was last modified: May. 24, 2009 09:39 PM by sidki3003.)
Post: #7
RE: sidki-config: Feb 13 2009
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 25, 2009, 02:09 AM
Post: #8
RE: sidki-config: Feb 13 2009


Attached File(s)
.png  accents_prox.png (Size: 6.66 KB / Downloads: 370)
.png  syntax error.png (Size: 5.63 KB / Downloads: 269)
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 25, 2009, 01:36 PM
Post: #9
RE: sidki-config: Feb 13 2009
That's the standard message if something in the editor isn't quite kosher.

Mona is using Andale Mono too:
Code:
109 DIALOGEX 0, 0, 324, 206
STYLE DS_FIXEDSYS | DS_CENTER | DS_CONTEXTHELP | WS_MAXIMIZEBOX | WS_POPUP | WS_CAPTION | WS_SYSMENU | WS_THICKFRAME
CAPTION "HTML Webpage Filter Editor"
MENU 209
LANGUAGE LANG_ENGLISH, SUBLANG_ENGLISH_US
FONT 9, "ANDALE MONO"

You do have that font installed, right?
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 25, 2009, 02:29 PM
Post: #10
RE: sidki-config: Feb 13 2009
Quote:You do have that font installed, right?
Yes, I do have that font installed. You can see from the accents_prox.png that the number zero has a dot in the center.


Attached File(s)
.png  font_andale_mono.png (Size: 32.65 KB / Downloads: 286)
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 26, 2009, 02:13 AM
Post: #11
RE: sidki-config: Feb 13 2009
Confirmed to be problem of mizzmona's PtronGUI patcher. The problem disappeared after using back the original version.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 26, 2009, 09:34 AM (This post was last modified: May. 26, 2009 09:45 AM by sidki3003.)
Post: #12
RE: sidki-config: Feb 13 2009
Ahh okay. Yet, not everyone using it seems to be affected.
Does the same problem appear with Henk's or my patch?
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 27, 2009, 01:42 AM
Post: #13
RE: sidki-config: Feb 13 2009
I just tested your patch and it is not affected.
Add Thank You Quote this message in a reply
May. 27, 2009, 08:59 AM
Post: #14
RE: sidki-config: Feb 13 2009
Thanks. Perhaps that's getting further attention at some point, so i'm going to split this topic now.
Add Thank You Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump: