The Un-Official Proxomitron Forum
Which keyword ? - Printable Version

+- The Un-Official Proxomitron Forum (https://www.prxbx.com/forums)
+-- Forum: Proxomitron Config Sets (/forumdisplay.php?fid=43)
+--- Forum: Sidki (/forumdisplay.php?fid=44)
+--- Thread: Which keyword ? (/showthread.php?tid=2045)



Which keyword ? - fpout - Sep. 05, 2012 06:57 PM

Hello,

I wonder what entry I must add to Exceptions-U to remove this blocking:
Code:
Ad-div: class ad

On this site: http://investing.money.msn.com/investments/stock-price/?symbol=US:IBM the searchbox "Get Quote" (under the buttons-line "portfolio manager markets stocks mutual funds etfs broker center investor pro top stocks") is replaced by this text ... "Ad-div: class ad"

What is the $SET(...) to put in Exceptions-U in order to let the removed items appear ?

Thanks in advance.


RE: Which keyword ? - ProxRocks - Sep. 05, 2012 08:53 PM

".a_js.a_ads." worked for me...
my "default" blocks the "Get Quote" banner also, ".a_js.a_ads." brought it back

it should be noted that sidki's "default" settings already still show that "Get Quote" banner, so you could check for filters that are "o." (optional) versus "d." (default) and you can narrow down what "optional" filter caused the 'ad' banner to be blocked...


edit:
Code:
$SET(0=a_js.a_ads.)



RE: Which keyword ? - JJoe - Sep. 06, 2012 02:46 AM

I see the banner and the box and it works.

We need an address to limit $SET(). Do either of you see 'ad' filter hits on

http://moneycentral.msn.com/inc/scr/ww.js?prx-command=dbug.. ?


RE: Which keyword ? - fpout - Sep. 06, 2012 05:04 PM

Thanks, it displays now.

Needed 3 actions in my case:

1- unblock in Proxo, as you said it:
Code:
investing.money.msn.com/    $SET(0=a_js.a_ads.)

2- Allow MSN in Noscript (3 levels !)

3- Stop blocking unwanted calls to any Microsoft site in my firewall. I'll only do that temporarily, as I noticed many, many softwares use to send uncontrolled information to some or other MS IPs in my back.
Just always spying all of us ...

Anyhow, many thanks to you.


RE: Which keyword ? - ProxRocks - Sep. 06, 2012 06:27 PM

(Sep. 06, 2012 02:46 AM)JJoe Wrote:  I see the banner and the box and it works.
correct, all "defaults" will show the banner...

Quote:We need an address to limit $SET().
oops, didn't even notice i forgot to include it, lol...
looks like fpout is good-to-go anyway Smile!