The Un-Official Proxomitron Forum

Full Version: [S] New Facebook issue, and workaround.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hello:

I'm not sure if this is related to the "new and improved" Facebook profile, but recently, when clicking on any Facebook profile other than your own, on most any browser, only a blank Facebook page is presented. I found that by un-ticking the
<script> Block: Ad Scripts - Content 09.11.15 [pr sd jd] (d.2) web page filter, the problem is effectively, if temporarily, resolved. There doesn't appear to be any downside to the fix, as the google ads are still gone.

I'm using the Sidki 10/23 configuration, and SRware Iron 8.0.555.0, though the issue was also observed with Minefield firefox-4.0b9pre.

For whatever its worth.

Cheers,

C
Was just about to post for some help on this issue. I just tried what you said but its still giving me blank pages. Any one got any ideas ??
(Dec. 31, 2010 04:50 PM)scoop Wrote: [ -> ]Any one got any ideas ??

Have you tried clearing your brower's cache?
I don't use facebook.

Do you have to be signed in to see the problem?
Can you post a link?
(Dec. 31, 2010 08:01 PM)JJoe Wrote: [ -> ]Do you have to be signed in to see the problem?

It seems you must be signed in to see someone's profile. Is there anything that I can provide for you; proxo log, etc?
(Dec. 31, 2010 08:07 PM)Belarathon Wrote: [ -> ]Is there anything that I can provide for you; proxo log, etc?

Sounds better than me joining. However, I haven't a clue what private info you may be sharing.

If you are willing, I'll see what I can see from the contents of your http://local.ptron/.pinfo/urls/ and or log window.
I'd expect, the log window to have more private info.
Please replace anything that worries you with x, cookie: id = xxxx.

Private Message or email is fine.
(Dec. 31, 2010 09:28 PM)JJoe Wrote: [ -> ]Private Message or email is fine.

Done. Thanks much!
Thanks but there wasn't enough info and I was curious, so I borrowed an account.

Add this to the top of the webfilters

Code:
[Patterns]
Name = "Facebook test"
Active = TRUE
URL = "$TYPE(htm)[^/]++facebook.com"
Bounds = "<script>big_pipe.onPageletArrive*?(^(^</script>))"
Limit = 768
Match = "\1"
Replace = "\1"

Fixed?


The problem that I found looks like
Code:
<Match: <script> Block: Ad Scripts - Content     09.11.15 [pr sd jd] (d.2) >
<script>big_pipe.onPageletArriveSTUFF<div id=\"pagelet_netego_ads\"><\/div><\/div>"}});
</Match>

The filter is matching "ads" as it should. I think those ads would be caught by another filter.
So you could try disabling "<script> Block: Ad Scripts " at facebook with

Exceptions-U
Code:
[^/]++.facebook.com/ $SET(0=a_adscr.)

HTH
I can't even begin to fathom what you did there, but that works! I'm glad you didn't have to sign-up. Smile! Thanks a bunch.

Best,

Cary
Reference URL's